30 нояб. 2011 г.

Asociaţiile „Noua Dreapta” colaborează cu securitatea separatistă din Transnistria



După ce bloggerii şi unele resurse informaţionale au relevat noutatea în care activul „Mişcării Naţional Creştine” (MNC) a iniţiat o serie de proteste contra drapelului istoric românesc pentru care au luptat patrioţii neamului român, astăzi comunitatea română din Basarabia persistă la un nou scenariu anti-românesc prin care informatorii securităţii de la Moskova încearcă să submineze mişcarea românească din partea stângă a Prutului.

conferinţa comună PNL, PNR, MNC


Recent la o conferită de presă organizată de către PNL au fost întrunite toate „forţe pro-unioniste” care „pledează” pentru serbarea zilei unirii într-o acţiune comună pentru a uni toate mişcările şi partide politice ce au scop crearea României Mari.

Ţinem să remarcăm faptul că formatul conferinţei ne permite să concluzionăm că a fost o şedinţă activului informatorilor sub acoperire şi nu a forţelor române.

În acest context, cum să explicăm existenţa unor circumstanţe în care apariţia unor personaje dubioase - agenţi ai securităţii separatiste din Transnistria în activul PNL şi ulterior se regăsesc în activul MNC-ND.

informătorul securităţii ruse în fruntea PNL

Este vorba de renumitul „Versilov Andrei”, cunoscut la momentul actual ca preşedinte al Asociaţiei „Plot” care îşi „desfăşoară activitatea” în regiunea transnistreană.

Identitatea dublă lui Anderei pe portaluri de poezie

1 Matuşenco

2. Vesilov

Versilov Andrei în anii 2000 – 2005 era cunoscut ca Matuşenco Andrei , vestitul activist civic şi promotor valorilor radicale de stângă, antiromân, antiglobalist, cunoscut prin articolele sale îndreptate împotriva NATO şi statului Român.

Anume acest personaj VERSILOV / MATUŞENCO ANDREI caracterizându-se cu o instabilitate emoţională şi psihică , fiind informator al securităţii separatiste în 2003 a promovat crearea pe teritoriul Republicii Moldova a aşa numitei filiale a Partidului Naţional Bolşevic din Federaţia Rusă, după ce a stat la baza fondării Partidului Comunist din Moldovă cu platforma ideologică LENINIST-STALINISTĂ.


Iată ce au scris de el ziarele bolşevice din Moskova

Totodată, după ce a reuşit să devină adept al unionismului sub acoperire Dnei V. Pavlicenco şi Sergiu Laşcu liderul MNC, Versilov/Matuşenco Andrei reuşeşte să se infiltreze în rândurile legionarilor basarabeni, participând la diferite acţiuni.

Priviţi atent la această foto în care Versilov/Matuşenco Andrei şi
coordonatorul filialelor din nordul Moldoveia al Asociaţiei „Noua Dreapta” din România, Mihai Tuburlui
participă împreună la
28 iunie 2011 în Piața Marii Adunări Naționale, la acţiuni de comemorare a zilei ocupării Basarabiei, Bucovinei de Nord și Ținutului.


informătorul securităţii ruse în fruntea ND

Toate faptele sunt la suprafaţă! Nu degeaba un portal românesc INconstantIN care a descoperit „Lista foştilor agenţi KGB din Republica Moldova” a dat publicităţii o serie de documente secrete prin care s-a confirmat că unii lideri actuali inclusiv şi Dna Pavlicenco au colaborat şi colaborează în continuare cu securitatea rusă.

Deci, rămâne să concluzionăm că gaşca de „lideri români” autoproclamaţi în Basarabia, inclusiv şi cei de la „Noua Dreapta” din România, servesc interesul Moskovit pentru a discredita ideea unirii şi valorile româneşti.



1 комментарий: