9 янв. 2011 г.

LAŞitatea „MNC-ND” provine de la LAŞcu Sereja


Ce putem să aşteptăm de la patrioţi falşi, plini de egoism şi scopuri obscure care stau la conducerea unor organizaţii patriotice? Nimic! Doi laşi S. Laşcu şi I. Tulenţev, sunt capabili să incită spiritele în societate, iar cînd vine timpul la acţiuni concrete să demonstreze devotamentul său cauzei se retrag, invocînd motive neserioase. În acea situaţia, avînd doar un singur scop – salvarea propriei sale pieli şi „reputaţiei” de patriot.

Ce de fapt s-a produs la 28 noiembrie 2010?

Cum a promis Tuleanţev Igor, în ziua alegerilor Parlamentare pentru a destabiliza situaţia social-politică din Moldova, conducerea Ligii Tineretului Rus şi MNC intenţionau să genereze un conflict interetnic în legătură cu intenţia de a scoate piatra comemorativă.

Poliţia a luat măsuri necesare înconjurînd piatra cu un gard de protecţie, dar nici membrii Ligii nici MNC nu au apărut!

De ce oare?

Răspunsul e simplu Laşcu a plecat din ţară, motivînd necesitatea de a participa la nişte măsuri de comemorare a legionarilor căzuţi.

În realitate, nefiind sigur în rezultatele alegerilor parlamentare din 28 noiembrie 2010, Laşcu a considerat mai oportun să se în afle cîteva zile în România pentru a nu nimeri în situaţii neplăcute dacă se schimbă guvernarea!






Ne întrebăm, oare aşa trebuie să procedeze un patriot, lăsînd camarazii pe cîmpul de luptă, iar singur să te odihneşti în România prin restaurante, cerînd în caz de ceva azil politic.

Ruşine camarade, ruşine!

Dar, istoria aici nu se termină!

Toţi membrii „MNC-ND” aşteptau cu nerăbdare ziua de 1 decembrie 2010 pentru a marca „Ziua Unirii”. Această măsură trebuia să demonstreze cu fermitate poziţia noastră pro-română.

Dar lucrurile au mers altfel!

S. Laşcu întorcăndu-se din România a cedat ca un LAŞ. El a renunţat la desfăşurarea măsurilor planificate, din cauza „presiunilor” a unor organizaţii „moldoveneşti”: Asociaţia Obştească „Scutul moldovenesc”, Mişcarea de Tineret „Voievod”, Mişcarea Naţional-Democrată din Moldova, Congresul Popoarelor din Moldova.





În total vreo 35 de organizaţii neguvernamentale, filomoldoveniste, care au ameninţat cu răfuiala fizică legionarii din Basarabia în caz dacă S. Laşcu nu renunţa la marşul UNIRII.

Organizînd o conferinţă de presă, la care ascunzîndu-se sub fusta soţiei sale, Serega Laşcu ca un laş puturos prin fetele de la MNC a pronunţat o declaraţie de presă şi s-a retras…..

În ziua de 1 decembrie 2010 grupuri de iniţiativă „Spirit românesc” şi „Deşteptarea”, alcătuite din elevi şi studenţi din Republica Moldova, nu s-au temut să organizeze un marş în centrul capitalei de „Ziua Naţională a Românei”, iar cel mai mare patriot a cedat în faţa unor organizaţii moldoveneşti!

Ruşine trebuie să fie lui Laşcu!









Este clar un singur lucru, patrioţi adevăraţi întruniţi în „Spirit românesc” şi „Deşteptarea”, care nu au organizaţii înregistrate, conturi la banca, oficii luxoase, maşini, călătorii plătite în străinătate şi susţinere financiară fac mai mult pentru cauza românească din Basarabia decît o forţă legionară oficial înregistrată. Noua ca membrilor „MNC-ND” ne este ruşine de aşa lider.

Deja evident faptul că S. Laşcu execută ordinele din Moscova, iar de ce totuşi noi românii ne supunem unui LAŞ.

1 комментарий:

  1. apoi da, Lascu s-a chisat si in rezultat in Chisinau a avut loc parada minoritatilor sexuale http://www.youtube.com/watch?v=hX9_5WMyFhg

    ОтветитьУдалить