5 нояб. 2010 г.

Conducătorul M.N.C. - cârtiţa in inima românismului!


Paradoxal, un rus cum este Sergei Laşcu de un an conduce o mişcare română. Numai în Basarabia se poate întîmpla aşa ceva! E o tradiţie deja, ca pe meleagurile române naţiunea autohtonă să fie dirijată de un trădător!

Nu ne miră faptul că Sindicatul Poliţienesc „Demnitate” este condus de către Mihai Laşcu, colonel de poliţie, tatăl lui S. Laşcu. Ce coincidenţă, „Mişcarea Naţional Creştină” şi sindicatul „Demnitate” au fost create în noiembrie 2009.





Presupunem că anume prin acest sindicat poliţienesc, S. Laşcu este scutit de pedeapsa penală pentru participarea sa la acţiuni de devastare a edificiilor statale. Nu e straniu acest fapt? Fiul bate poliţişti, iar tata îi apără şi le acordă sprijin. Rolurile au fost repartizate bine! Numai că la comanda cui?




Apropo oficiul MNC se află în clădirea fostei Universităţi Criminologice, fondată de către ex-securişti. Faptele date doar confirmă că S. Laşcu este o unealtă în mîinile serviciilor secrete.




Mai straniu este şi un alt fapt, ce probează trădarea lui S. Laşcu în favoarea Federaţiei Ruse. O simpla verificare a portalului www.mncbasarabia.org prin www.whois.sc dă un rezultat şocant. Site-ul MNC se afla în deservirea tehnica a serverilor şi hostingului din Federaţia rusă, or. Moscova, strada Koskina, casa 12, ap. 1.



La un an de activitate a MNC apar mai multe întrebări decît răspunsuri. Sperăm că în curînd MNC va fi totuşi curăţită de persoane care activează în favoarea ruşilor.

Комментариев нет:

Отправить комментарий