22 дек. 2010 г.

Patriotii Rusiei sub conducerea „marelui român” Serghei Laşcu

Din start cînd s-au publicat pe acest blog articole despre unii lideri obscuri, care actualmente sunt preocupaţi de „educarea patriotică” a tinerilor din diferite grupe etnice s-a menţionat că, conducătorii ruşilor Igor Tuleanţev precum şi „marele român” Serghei Laşcu sunt o componentă! O componentă a unui mecanism de dispersare a societăţii şi provocării conflictelor între tineri. Principalul motiv al discordiei fiind invocat apartenenţa etnică şi ideologia.

Dar, lucrurile ne arată altceva! Se observă, că în rîndurile „patrioţilor români” sub conducerea lui Laşcu sunt întruniţi tot mai mulţi băieţi ruşi, care joacă rolul „brigăzii de asalt”. Ei sunt forţa principală în executarea misiunilor de forţă contra reprezentanţilor societăţii civile sau cum a fost pe 07 aprilie 2009 în devastarea a Parlamentului.



Această stare de lucruri este confirmată şi de bloggerul P. Grigorciuc, care într-un articol publicat a menţionat că Laşcu a recurs la recrutarea noilor membri „Legionari” din rîndul tinerilor ruşi cu viziuni naziste, care servesc concomitent drept baza activului combatanţilor Ligii Tineretului Rus.

Faptele menţionate doar confirmă istoria relatată în articolul „Vulturul cu doua capete în ţinuta legionar-romana”. La momentul actual nucleul rusesc care iese la suprafaţă sub paravanul românesc încearcă artificial să creeze o stare de alertă în societate.

Putem deja spune sigur că procesul de provocare a urii interetnice a pornit. Planul comun a lui I. Tuleanţev şi S. Laşcu, care constă în iniţiativa Ligii Ruse de a scoate piatra comemorării a victimelor regimului totalitar comunist din PMAN reprezintă doar un primul pas spre prăpastie...

În momentul în care tineretul din Liga rusă va încerca la comanda lui Tulea să scoată Piatra, sub pretextul apărării valorilor neamului românesc, Laşcu împreună cu efectivul său ruso-nazist vor ataca tinerii din liga rusă. Măsura va provoca diferite reacţii negative în societate faţă de organizaţiile ruse şi române.

Cui e convenabil acest lucru? Numai Moscovei, care este cointeresată în crearea şi menţinerea societăţii într-o stare de război, în care forţele naţionale vor fi prezentate ca agresorul principal al minorităţilor naţionale din RM. Iată de ce noi membrii MNC putem sigur să afirmăm că echipa formată din Tuleanţev şi Laşcu dansează la comanda ruşilor ca nişte marionete.

P.S. Ca exemplu vă prezentăm declaraţia de presă scrisă de S.Laşcu. Şi vă întrebăm: „Este oare ea scrisă de un român sau de un mercenar infiltrat?”




Комментариев нет:

Отправить комментарий